Anders Thornvig Sørensen: Et spørgsmålom suverånitet? Danmark, landbruget og Europa, 1950-53. (Landbohistorisk Selskab, 1998). 162 s. - Lauring Knudsen, Ann-Christina (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-