Allan Bengtsson og Lars N. Henningsen: Vandrelærere - rejsende i dansk kultur. Arkivserien, nr. 5. (Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig, 1996). 204 s., 168 kr. - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-