Søren Kjørup: Menneskevidenskaberne. Problemer og traditioner i humanioras videnskabsteori. (Roskilde Universitets Forlag, 1996). 410 s., 275 kr. - Møller Jørgensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-