Søren Muldvad: Seem Sogn. Folk og tilskikkelser i 1000 år. Af et grænsesogns historie. (Historisk Samfund for Ribe Amt, 1997). 240 s., 150 kr. - Porskrog Rasmussen, Carsten (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-