Henrik Becker Christensen (red.): Grænsen i 75 år 1920-1995. (Institut for Grænseregionsforskning og Toldog skattehistorisk selskab, 1995). 304 s., 195 kr. - Rasmussen, René (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-