Helene Carlbäck-Isotalo: Att byta erkännande mot handel. Svensk-ryska förhandlingar 1921-1924. Studia Historica Upsaliensis, 183. (Uppsala 1997). 288 s. - Jensen, Bent (Historie/Jyske Samlinger, 1998)
-