Ruth Andersen: Den rapmundede muse. Ti års danmarkshistorie i skillingsviser fra Matthias Seests bogtrykkeri. (Odense Universitetsforlag, 1995). 560 s., 350 kr. - Madsen, Carsten (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-