Leif Svalesen: Slaveskibet Fredensborg og dansk-norsk slavehandel i 1700tallet. Oversat af Vibeke Steinicke Sørensen og Hanne Steinicke. (Hovedland, 1996). 240 s., 398 kr. - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-