Bernard Eric Jensen, Carsten Tage Nielsen og Torben Weinreich (red.): Erindringens og glemslens politik. (Roskilde Universitetsforlag, 1996). 280 s., 175 kr. - Møller Jørgensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-