Gerd Callesen, Steen Christensen og Henning Grelle (red.): Udfordring og omstilling. Bidrag til Socialdemo- kratiets historie 1971-1996. (Fremad, 1996). Lasse Ellegaard: I rosens favn. Krigen i Socialdemokratiet. (Centrum, 1996). - Dybdahl, Vagn (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
Gerd Callesen, Steen Christensen og Henning Grelle (red.): Udfordring og omstilling. Bidrag til Socialdemo- kratiets historie 1971-1996. (Fremad, 1996). 559 s., 298 kr. Lasse Ellegaard: I rosens favn. Krigen i Socialdemokratiet. (Centrum, 1996). 187 s., 198 kr.