Sidsel Eriksen: Stationsbyens samfund. Folk og foreninger i Grindsted 1880-1940. Bøger, Grindsted, 1996). Henrik Zip Sane: Stationsbyborgeren... En skabelsesberetning - Farum 1900-1920. (Farums Arkiver & Museer, 1996). - Fink, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
Sidsel Eriksen: Stationsbyens samfund. Folk og foreninger i Grindsted 1880-1940. Bøger, Grindsted, 1996). 431 5.,275 kr. Henrik Zip Sane: Stationsbyborgeren... En skabelsesberetning - Farum 1900-1920. (Studierækken fra Fa- rums Arkiver & Museer). (Farums Arkiver & Museer, 1996). 568 s.