Flemming Conrad: Smagen og det nationale. Studier i dansk litteraturhistorieskrivning 1800-1861. (Museum Tusculanums Forlag, 1996). 450 s., 350 kr. - Møller Jørgensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-