Hans Kargaard Thomsen (udg.): C.F. Wegeners dagbøger 1851-1864. Bd. 1-2. (Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie, 1995). 593 s., 300 kr. - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-