Frank Birkebæk, Tom Christensen og Inge Skovgaard-Petersen (red.): Absalon - fædrelandets fader. (Roskilde Museums Forlag, 1996). 242 s., 150kr. Karl-Erik Tysk (red.): Brynolf Algotsson - scenen, mannen, rollen. (Viktoria Bokförlag, 1995). 157 s. - K. Nielsen, Torben (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-