Anna Rasmussen: Forsørget og forfulgt. Om offentlig forsorg på landet i første halvdel af 1800-tallet. (Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1996), 255 s., 195 kr. - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-