Hanne Sanders: Bondevækkelse og sekidarisering. En protestantisk folkelig kultur i Danmark og Sverige 1820-1850. (Museum Tusculanums Forlag, 1995). 392 s., 198 kr. - Madsen, Carsten (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
-