Uffe Østergård (red.): Dansk identitet? (1992). Lorenz Rerup: Elitær og emancipatorisk nationalisme. (1992). Kare Lunden: Nasjon eller Union? Refleksjonar og røynsler. (1993). - J. V. Jespersen, Knud (Historie/Jyske Samlinger, 1997)
Uffe Østergård (red.): Dansk identitet? (Aarhus Universitetsforlag, 1992). 238 s. Lorenz Rerup: Elitær og emancipatorisk nationalisme. (Roskilde Universitetscenter, 1992). 46 s. Kare Lunden: Nasjon eller Union? Refleksjonar og røynsler. (Det norske Samlaget, 1993). 166 s.