Benito Scocozza og Grethe Jensen: Danmarkshistoriens Hvem, Hvad og Hvornår. Politikens étbinds Danmarkshistorie. (Politikens Forlag, 1994). 468 s., 399 kr. - J. V. Jespersen, Knud (Historie/Jyske Samlinger, 1996)
-