Hans Chr. Johansen, Per Madsen og Ole Degn: Tre danske kystsamfund i det 19. århundrede. (Odense University Studies in History and Social Sciences, vol. 171). (Odense Universitetsforlag, 1993). 201 s. - Aage Andersen, Svend (Historie/Jyske Samlinger, 1996)
-