Bent Vedsted Rønne (red.): Småskibsfart fra Egernsund og Fjordegnen. (Skrifter fra Museumsrådet for Sønderjyllands Amt, 6). (1994). 117 s., 140 kr. - Aage Andersen, Svend (Historie/Jyske Samlinger, 1996)
-