Nick Nyland: Skørbug, beskøjter og skibskirurger. Træk af søfartsmedicinens historie. (Fiskeri- og Søfartsmuseet. Saltvandsakvariet. Esbjerg, 1994). 96 s., 175 kr. - Lauring, Kåre (Historie/Jyske Samlinger, 1996)
-