Bernard Eric Jensen: Historiedidaktiske Sonderinger. Bind 1. (Institut for historie og samfundsfag, Danmarks Lærerhojskøle, 1994). 206 s., 100 kr. + forsendelse. - Møller Jørgensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 1996)
-