Adda Hilden og Jytte Larsen (red.): Når baner brydes. Et pilotprojekt om 1920’erne til Dansk Kvindebiografisk Leksikon. (Statsbiblioteket i rhus, 145 s., 165 kr. - Paludan-Müller, Ny (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-