Danmarks Kirker. Ribe amt, hefte 28-31; Kirker. Århus amt, hefte 41-44; Danmarks Kirker. Holbæk amt, hefte 27-28. (Nationalmuseet/Poul Kristensens Forlag, 1993-95). hefte: 88-200 s., 105-136 kr. (hft.). - Ulsig, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-