Erik Bartram Jensen: Madsens billeder 1915-37 - amatørfotografier af eget arbejderliv. Erik Bartram Jensen: Smiths billeder 1920-35. Amatørfotografier af en fabrikantfamilies liv i Bruunshaab ved Viborg. Jens Vellev: Bruunshaab gamle Papfabrik 1919-1994 - Aage Andersen, Svend (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
Erik Bartram Jensen: Madsens billeder 1915-37 - amatørfotografier af eget arbejderliv. (Forlaget Elementære Aftryk, 1991). 705., 55 kr. Erik Bartram Jensen: Smiths billeder 1920-35. Amatørfotografier af en fabrikantfamilies liv i Bruunshaab ved Viborg. (Forlaget Elementære Aftryk, 1994). 39 s., 60 kr. Jens Vellev: Bruunshaab gamle Papfabrik 1919- 3. oktober-1994. (Fonden Bruunshaab gamle Papfabrik/ Forlaget Hikuin, 1994). 72 s., 99,50 kr.