Svein Olav Hansen: Drømmen om Norden. Den norske Foreningen Norden og det nordiske samarbeidet 1919-1994. Notam Gyldendal, 1994). 288 s., 285 n.kr. - Hovbakke Sørensen, Lars (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-