Ludvig Petersen: Skole på Færøerne i tusind år. En skolehistorisk håndbog. (Eget forlag i samarbejde med Selskabet for Dansk Skolehistorie og Føroya Læraraskúlla, 1994). 365 s., 300 kr. - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
-