Margit Bendtsen: Sketches and Measurings. Danish Architects in Greece 1818-1862. (Kunstakademiets Bibliotek/Aarhus Universitetsforlag, 1993). Aristea Papanicolaou-Christensen: Christian Hansen. Breve og tegninger fra Grækenland. (Gyldendal, 1994). - Christiansen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1995)
Margit Bendtsen: Sketches and Measurings. Danish Architects in Greece 1818-1862. (Kunstakademiets Bibliotek/Aarhus Universitetsforlag, 1993). 383 s., 450 kr. Aristea Papanicolaou-Christensen: Christian Hansen. Breve og tegninger fra Grækenland. (Gyldendal, 1994). 176 s., 388 kr.