Hans Hansen: Arbejdets folk i tre sogne - af Holmegaard Kommunes Historie 1814-1970. (Arbejderhistorisk forening i Holmegaard 1990), 216 s., ill. - Aage Andersen, Svend (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
-