Flemming Bechgaard Holm, Claus Friisberg og Anders Kragh: Varde 1920-1990. Fra købstad til storkommune, bind IL (Varde kommune i samarbejde med Historisk Samfund for Varde og omegn, 1992). 605 s. - Gejl, Ib (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
-