Jens Chr. Manniche: Damen der skød på doktoren. En bog om Anna Hude. (G.E.C. Gad, 1993). 245 s. Sidsel Eriksen: Søster Silfverbergs Sorger. Historien om hvordan en søndagsskolelærerinde blev afholdsagitator og feminist. (Spektrum, 1993). - Rømer Christensen, Hilda (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
-