Birgitte Wistoft (red.): Elektricitetens Aarhundrede. Dansk elforsynings historie 1891-1991, bd. 1-2. (Danske Elværkers Forening). - Korr Johansen, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
Birgitte Wistoft (red.): Elektricitetens Aarhundrede. Dansk elforsynings historie 1891-1991, bd. 1-2. (Danske Elværkers Forening). Bind 1. 1891-1940 (Birgitte Wistoft, Flemming Petersen, Harriet N. Hansen), 1991, 304 s. Bind 2. 1940-1991 (Birgitte Wistoft, Jytte Thorndahl, Flemming Petersen), 1992, 312 s.