Finn Grandt-Nielsen: Danske billetter. Lokale nødpengesedler fra Napoleonskrigenes tid 1807-16. Danmark, hertugdømmerne og Færøerne. (Dansk Numismatisk Forening, 1993). 328 s. - Gejl, Ib (Historie/Jyske Samlinger, 1994)
-