Kommentarer til Henning Bergenholtz og Vibeke Vrang: Den Danske Ordbog imponerer og skuffer - Lorentzen, Henrik; Trap-Jensen, Lars (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 2004)
No abstract.