Ernst Bork: Tysk-Dansk ordbog. 13. udgave, 1. oplag ved Christian Liebing (Gyldendals røde ordbøger). København: Gyldendal, 1992 - Lauridsen, Ole (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1993)
No abstract.