Henrik Galberg Jacobsen: Danske Dobbeltformer. Valgfri former i retskrivningen. (Serien Dansk Sprognævns skrifter & Munksgaards ordbøger). København: Munksgaard, 1992 - Jensen, Kjær (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1993)
No abstract.