Arnt Lykke Jakobsen (ed.): Oversættelse af fagsproglige tekster, ARK 65. Handelshøjskolen i København, 1992 - Grinsted, Annelise (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1993)
No abstract.