Jens Hare Hansen: Fagsproglig kommunikation i tekniske brochurer. En undersøgelse af udvalgt informationsmateriale fra landbrugsmaskinesektoren. Aalborg, 1992 - Ditlevsen, Marianne Grove; Nielsen, Anne Ellerup (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1993)
(= Arbejdspapirer fra Institut for sprog og internationale kulturstudier ved Aalborg Universitetscenter, nr. 19).