Charlotte Langkilde et al.: L&H Teknisk Ordbog. Dansk-engelsk/engelsk-dansk. L&H ordbøger 1990 - Bergenholtz, Henning; Pedersen, Jette (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1992)
No abstract.