Dansk-tysk teknisk ordbog. Fonden for Fagsproglig Leksikografi, Handelshøjskolen i København, og Grafisk Forlag A7S, København 1990. ISBN 87-04451-9. 1. udgave. 413 s. - Theis, Riiber; Thomsen, K. T. (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1991)
No abstract.