Kritiske bemærkninger til artikel af Henning Bergenholtz, Helle Dam og Torben Henriksen i Hermes 5 - 1990, side 127-136 - Lenstrup, Rita (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1991)
No abstract.