Vagle, Wenche: Radiospråket - talt eller skrevet? Syntaktiske og pragmatiske tilnærminger i semiotisk perspektiv. Novus Forlag, Oslo 1990. Oslo-studier i språkvitenskap bd. 6 - Poulsen, Ib (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1991)
No abstract.