Wotjak, Gerd/Alexandre Veiga (eds): La descripción del verbo español. 1990. 285 pp. Verba, anuario galego de filoloxía, anexo 32. ISBN 84-7191-609-6. Servicio de Publicacións, Universidade de Santiago, 15771 Santiago de Compostela, Spain - Jensen, Kjær (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1991)
No abstract.