Vore mænd i Havanna. Værkstedsrapport fra dansk-cubansk samarbejde om udarbejdelse af en genteknologisk ordbog - Bergenholtz, Henning; Kaufmann, Uwe; Tarp, Sven (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 2017)
No abstract.