Uwe Kaufmann og Henning Bergenholtz: Genteknologisk ordbog - dansk engelsk/engelsk dansk molekylærbiologi og DNA-teknologi. København: GEC Gads Forlag, 1992 - Grinsted, Annelise; Toft, Bertha (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1993)
No abstract.