Orlando Galindo: Dansk spansk fagordbog (teknisk forlag a-s, 1979) og Dansk-spansk erhvervs- og økonomiordbog (GTO Forlag, 1989) - Laursen, Anna-Lise; Tarp, Sven (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1991)
No abstract.