Jens Axelsen: Dansk-engelsk Ordbog. Undervisning (Gyldendals røde ordbøger), Gyldendal, Copenhagen 1990, 703 pp. - Jakobsen, Arnt Lykke (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1991)
No abstract.