Rapport om 12. Nordiske Slavistmøde, arrangeret af Slaviska Institutionen vid Lunds Universitet, afholdt i perioden 6-11/8 1990 på Backagården, Höör - Mikkelsen, Hans Kristian (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1991)
No abstract.