Tysk. Et sprog - Fire stater - Fire kulturer? - Molly, Helmut (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1991)
8 forelæsninger holdt på Københavns Universitet. Udg. af Sven-Aage Jørgensen. Kopenhagen, München: Wilhelm Fink 1989. 168 s. (Text & Kontext Sonderreihe Bd. 27).