Nytænkning i "erhvervssproglig forskning"? - Sorgenfrey, Hans Henrik; Kragh, Simon Ulrik (HERMES - Journal of Language and Communication in Business, 1989)
En kommentar til Hans Peder Kromanns indlæg i Hermes 1.